Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S bezdomovci se potkávám, bavím se s nimi. O prostitutkách to nemůžu říct, poněvadž zatímco bezdomovec je mnohdy rozpoznatelný na první pohled, prostitutka ne a leckdy jí může být žena, do které by to nikdo neřekl; naopak žena, u které by to člověk očekával, jí není.

A přesto, že stále žije větší než nemalé množství lidí, kteří nad touto částí obyvatelstva ohrnují nejen nos, mně setkávání s nimi nevadí. Nevím, zda mě to někam posouvá, ale když takového bezdomovce potkám po několika týdnech slušně ustrojeného a na dálku hlásícího, že si našel práci (byť nepříliš vysoce honorovanou), mívám radost i za něj.

1 0
možnosti

Ježíš nepopíjel s celníky v hospodě, chodil k ním na návštěvu. Což je vlastně víc, přijít k někomu na návštěvu (nebo ho pozvat na návštěvu), než chodit po hospodách.

2 0
možnosti

Boží syn v zaplivané knajpě. Právě tam ho nejspíš potkáte. Jen to chce mít oči k vidění a uši k slyšení. Ale to se opakuji, už jsem se o tom zde zmínil.

1 0
možnosti

Boží syn v zaplivané knajpě. Ach jak pokrokové ! Jak kůůůůl, jak in ! Jak uvědomělé !

Jak blbé. Jděte s tím do háje !

0 1
možnosti
Foto

Tak to nečtěte....věcí na čtení máte dnes dost a dost..

0 0
možnosti

L75i60b35o43r 98V92a53n41ě38k

13. 9. 2016 10:54

Mno, tuším, že to nebyl rabín zběhlý od rabínství, ale řemeslník, který zjistil, že hlásáním svých pravd po náměstích se může uživit s daleko menší námahou.

A živit se nechal s chutí i od bohatých.

Mno a v neposlední řadě je pochybné, zda historky v evangeliích odpovídají skutečné činnosti Ježíše z Nazaretu ale ve skutečnosti z Betléma. Řada z nich se vyskytla i ve starších pramenech a evangelia byla vymyšlena a napsána dávno po jeho dočasném popravení.

0 1
možnosti
Foto

Počujte, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom "mno"? To je zkratka z "mhoho"? Nebo z mnisterstva národní obrany?

0 0
možnosti
  • Počet článků 251
  • Celková karma 7,52
  • Průměrná čtenost 285x
Potulný kazatel, který je vděčný za každý aktivně prožitý den, snaží se dávat formám obsah, hledat cestu k smysluplnému životu.

Otec 5 dětí.

Seznam rubrik