Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Z vašich blogu je cítit pohoda a takový nadhled nad stávající problémy světa a naší země, trochu mi to připadá jako odtrženost, útěk někam, kde je jen krásně a lidi tam jsou k sobě ohleduplní a pomáhají si navzájem. Alespoň takovéto asociace mám, pokud Vás čtu. Mé pocity, ale nejsou relevantní, bo jako agnostik vnímám svět trochu jinak. Každopádně Vaše blogy jsou jistě zpříjemněním a tak děkuji a přeji příjemný adventní časR^

1 0
možnosti
Foto

O to v duchovním životě má jít - vidět důvody k radosti a vděčnosti, nesamozřejmost všech těch zdánlivě samozřejmých maličkostí, které vůbec maličkosti nejsou. Vnímat to všechno, radovat se a žasnout, navzdory drsné realitě ve které žijeme. Prostě procitnout a vnímat svět aživot v souvislostech. A věřte mi, jako farář poznávám a zažívám leccos. Dá se říci, že i Bible vznikla jako hledání naděje tam, kde se zdá, že z běžného lidského hlediska už žádá naděje není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 251
  • Celková karma 7,52
  • Průměrná čtenost 285x
Potulný kazatel, který je vděčný za každý aktivně prožitý den, snaží se dávat formám obsah, hledat cestu k smysluplnému životu.

Otec 5 dětí.

Seznam rubrik